Viimeisimmät
Tapahtumat ja tilaisuudet
7.9.2023

Alustat, media ja julkinen palvelu -minikonferenssi Tampereella 9.10.

Strategisen tutkimuksen neuvoston (STN) rahoittama DECA-hanke ja Tampereen yliopiston julkisoikeuden oppiaine järjestävät englanninkielisen tilaisuuden, jossa puhutaan alustoista, mediasta ja julkisesta palvelusta.

Aika: 9.10., klo 12-17

Paikka: Tampereen yliopiston keskustakampus, Linna-rakennus, Väinö Linna -sali (Kalevantie 5)

Pääpuhujina ovat Melbournen yliopiston professori Andrew Kenyon ja Innsbruckin yliopiston professori Matthias Kettemann. Lisäksi puhujina ovat EU-parlamentin jäsen Henna Virkkunen ja professori emeritus Hannu Nieminen Helsingin yliopistosta.

Demokratian episteeminen toimintakyky algoritmien aikakaudella (DECA) tutkii yhteiskunnan tiedollisia järjestelmiä, käytänteitä ja ongelmia yksilöiden, instituutioiden ja digitaalisten infrastruktuurien tasoilla.

Hanke tuo yhteen median, viestinnän ja journalismin tutkimuksen, sosiaalipsykologian, sosiologian, oikeustieteen, käännöstieteen ja tietotekniikan asiantuntijoita Helsingin, Itä-Suomen ja Tampereen yliopistoista sekä Aalto-yliopistosta ja Nuorisotutkimusseurasta. DECA:n yhteistyökumppanit ovat ministeriöitä, kansalaisjärjestöjä ja mediatoimijoita.

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen 3.10. mennessä. (Forms-lomake)

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Riku Neuvonen

yliopistonlehtori

Johtamisen ja talouden tiedekunta

Tampereen yliopisto

riku.neuvonen@tuni.fi

Takaisin

arrows & pagination

Style Guide